Deze website gebruikt cookies !

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt en voor de webstatistieken.

­

pastor J. Okonek

In verband met de benoeming van pastor Józef Okonek tot pastoor van de Maria Hertogin van Drenthe parochie zijn de volgende afscheidsvieringen gepland:

  • Laatste Eucharistieviering in Meppel op 15 april;
  • Laatste Eucharistieviering in Beilen op zaterdag 21 april;
  • Afscheidsviering van de Parochie: zondag 29 april in Hoogeveen; er zijn dan geen vieringen in Beilen en Meppel.

Na deze laatste Eucharistievieringen organiseren de locatieraden informele afscheidsbijeenkomsten.
Na de viering van 29 april vindt in Hoogeveen een afscheidsbijeenkomst plaats, waar alle parochianen pastor Okonek de hand kunnen drukken.

 

De installatie vindt plaats op 12 mei in de kerk van Emmer Compascuum om 19.00 uur. Hoofdcelebrant is bisschop Ron van den Hout. Het adres van de Willehaduskerk is: Hoofdkanaal 82 A, Emmer Compascuum.

 

Dominic Brugemann, secretaris van het parochiebestuur

Pagina sluiten...


 

 

230x230-1 Overzicht van de afscheidsbijeenkomsten in de parochie van pastor Okonek

Over onze parochie

De RK parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies St. Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen en omvat de regio Midden- en Zuidwest-Drenthe.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen!

 

 

­