pastor J. Okonek

In verband met de benoeming van pastor Józef Okonek tot pastoor van de Maria Hertogin van Drenthe parochie zijn de volgende afscheidsvieringen gepland:

• Laatste Eucharistieviering in Meppel op 15 april;
  • Laatste Eucharistieviering in Beilen op zaterdag 21 april;
  • Afscheidsviering van de Parochie: zondag 29 april in Hoogeveen; er zijn dan geen vieringen in Beilen en Meppel.

Na deze laatste Eucharistievieringen organiseren de locatieraden informele afscheidsbijeenkomsten.
Na de viering van 29 april vindt in Hoogeveen een afscheidsbijeenkomst plaats, waar alle parochianen pastor Okonek de hand kunnen drukken.

De installatie vindt plaats op 12 mei in de kerk van Emmer Compascuum om 19.00 uur. Hoofdcelebrant is bisschop Ron van den Hout. Het adres van de Willehaduskerk is: Hoofdkanaal 82 A, Emmer Compascuum.

Dominic Brugemann, secretaris van het parochiebestuur

Pagina sluiten...

230x230-1 Overzicht van de afscheidsbijeenkomsten in de parochie van pastor Okonek