­

Handwerkliefhebbers opgelet! Ook dit jaar worden er weer handwerkochtenden georganiseerd.

Denk hierbij aan breien, haken, borduren, etc. Kunt u niet (meer) handwerken? Geen probleem! Kennis, ervaring en leuke ideeën worden ook op prijs gesteld.

Het doel van deze ochtenden is mensen bij elkaar brengen en onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers gezellig te “creëren”. U mag uw eigen spullen meenemen. Tevens is er divers materiaal beschikbaar om mee te werken.

Iedereen die kan/wil handwerken is welkom in de parochiezaal van RK kerk, Hekstraat 40 in Beilen van 09.15 tot 11.00 uur.

De datums in 2018 zijn (altijd op MAANDAG):
26 mrt – 16 apr -14 mei - 28 mei – 25 juni – 9 juli - 17 sep – 1 okt – 15 okt - 29 okt – 12 nov – 26 nov.

Deelname is vrijblijvend en geheel gratis.
Dit wil dus ook zeggen dat uw eigen creatie van u is (of misschien een kind/kleinkind/buur/etc.).

Voor opgave (hoeft niet, gaat wel de voorkeur naar uit), vragen of verdere informatie kunt u terecht bij:

Nikki Vogelaar
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel.: 06-45004562, 0593-565627

230x230-1 Handwerkochtenden in Beilen

Over onze parochie

De RK Parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies Sint Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen.
Als geloofsgemeenschap willen we ons profileren als een open, gastvrije en diaconale kerk. Een kerk die niet alleen als vierende geloofsgemeenschap samenkomt, maar ook naar buiten is gericht met oog voor noden zowel in de naaste omgeving als op kwetsbare plekken elders in de wereld.
Wij laten ons inspireren door God, die is Vader, Zoon en Heilige Geest. In die gemeenschap van God ervaren we de kernwaarden van onze parochie: beweging, verbinding en gelijkwaardigheid, uitgedrukt in het logo van onze parochie.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.

 

 

­