Handwerkliefhebbers opgelet! Ook dit jaar worden er weer handwerkochtenden georganiseerd.

Denk hierbij aan breien, haken, borduren, etc. Kunt u niet (meer) handwerken? Geen probleem! Kennis, ervaring en leuke ideeën worden ook op prijs gesteld.

Het doel van deze ochtenden is mensen bij elkaar brengen en onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers gezellig te “creëren”. U mag uw eigen spullen meenemen. Tevens is er divers materiaal beschikbaar om mee te werken.

Iedereen die kan/wil handwerken is welkom in de parochiezaal van RK kerk, Hekstraat 40 in Beilen van 09.15 tot 11.00 uur.

De datums in 2018 zijn (altijd op MAANDAG):
26 mrt – 16 apr -14 mei - 28 mei – 25 juni – 9 juli - 17 sep – 1 okt – 15 okt - 29 okt – 12 nov – 26 nov.

Deelname is vrijblijvend en geheel gratis.
Dit wil dus ook zeggen dat uw eigen creatie van u is (of misschien een kind/kleinkind/buur/etc.).

Voor opgave (hoeft niet, gaat wel de voorkeur naar uit), vragen of verdere informatie kunt u terecht bij:

Nikki Vogelaar

230x230-1 Handwerkochtenden in Beilen

De RK Parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies Sint Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.