Koor

Op zondag 27 mei vieren wij als parochie het feest van de Heilige Drie-eenheid, dit jaar in de kerk van Sint Willibrord te Beilen.

Om de gezamenlijke Eucharistieviering muzikaal te ondersteunen wordt er een projectkoor in het leven geroepen.

Mensen van alle drie locaties die het fijn vinden om samen met anderen te zingen worden uitgenodigd om mee te doen. Dit koor is onder de leiding van Jos Bouman, dirigent van het parochiekoor Sint Stephanus te Meppel.

Als u mee wilt doen, meld u dan aan, of kom gewoon op de kennismakingsavond:
dinsdag 27 februari, 20.00 uur in de kerk van Sint Willibrord Beilen (Prins Hendrikstraat 5).

REPETITIEAGENDA INTERLOCATIE PROJECTKOOR (onder voorbehoud)

• Dinsdag 27 februari (20.00-22.00u) Beilen
 Kennismaking/eerste repetitie
 Op deze avond delen we de bladmuziek uit en nemen we alle liederen voor de eerste keer door.
• Dinsdag 10 april (20.00-22.00u) Meppel
(Comm. de Vos van Steenwijklaan 30)
• Dinsdag 15 mei (20.00-22.00u) Hoogeveen
(Blankenslaan Oost 2)
• Dinsdag 22 mei (20.00-22.00u) Beilen

We snappen dat het voor sommige mensen misschien niet mogelijk is om bij alle vier de avonden aanwezig te zijn. Dat hoeft geen ramp te zijn. Het zou wel mooi zijn of men drie van de vier kan doen. We zijn wel flexibel en kunnen met allerlei verschillende omstandigheden omgaan.

Voor meer informatie: Linda Bridges Karr,
Tel.: 0593-542363/06 26888642
Pagina sluiten...

230x230-1 Projectkoor voor het feest van de Heilige Drie-eenheid

De RK Parochie Heilige Drie-eenheid is op 1 januari 2016 ontstaan uit de samenvoeging van de voormalige parochies Sint Stephanus te Meppel, Onze Lieve Vrouw Visitatie te Hoogeveen en Sint Willibrord te Beilen.

Wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen.